Холов ъгъл ФЛОРЕНЦИЯ №1

  • 867 лв.

Представяме ти холов ъгъл ФЛОРЕНЦИЯ №1!
Модерен дизайн съчетан с удобство.

Изработен от качествен дунапрен и удобно за превръщане в легло за сън. Размерите му осигуряват нужното пространсво за твоето удобство. Анатомичната форма на възглавниците допринася за твоят комфорт и здравословна почивка след дълъг и динамичен ден. Холов ъгъл Флоренция е едно елегантно допълнение към твоята всекидневна! Прецизната изработка и качествените материали осигуряват дълъг живот на твоите мебели! Изделието е изработено от висококачествен текстил и кожа в цветове съчетани така, че да задоволят всеки вкус! На изображението е представен ъгъл Флоренция с ляво разположение. Моделът е представен в комбинация от два цвята: Gomez 4, Софт 18
Тези цветове идеално завършват визията на твоята всекидневна. И това не е всичко! Тази цветова комбинация е само част от многобройната гама от цветове които ти предлагаме. Направи своят избор по твой вкус с NETMEBEL!

РАЗМЕР 1700 / 2300
СПАЛНА ПЛОЩ 1380 / 1880

Цената на изделието се отнася за конкретната цветова комбинация, обозначена в описанието /изобразена на началната снимка/. При избор на цвят, различен от този в описанието, цената на изделието се променя!
Размерите са в милиметри и следват реда:
ширина / дължина

Ако имате нужда от помощ: 0896600083
Срок на доставка: 3-7 дни

Цена за доставка: 69 лв.

Последно разгледани

© 2019 НЕТ МЕБЕЛИ ЕООД   Всички права запазени!     Web Design & SEO by Zashev